Būvniecības uzņēmums, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Idea Crafter Group, SIA

Skolas 18, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Mēbeļu montāža, Mēbeļu salikšana, Virtuves mēbeles, virtuves iekārtas, montāža, salikšana, Skapji , kumodes, vannas istabas iekārtas, vannas istabas mēbeles montāža, salikšana, Veicam veikalu, salonu, muzeju, ražotņu, bērnu dārzu, skolu un citu iestāžu, muzeja montāžu mēbeļu komplektu, mēbeļu sistēmu montāžu, montāžas darbus, iekārtu

Titāns, SIA

Braslas 16, Rīga, LV-1084
Saplākšņa frēzēšana. Koka detaļu izgatavošana. CNC kokapstrāde. Finiera frēzēšana. 3D frēzēšana. CNC. Stikla, organiskā stikla 3D frēzēšana. Industriālā celtniecība. Būvfirmas Latvijā. Celtniecība, celtniecības darbi, māju, privātmāju, ēku, industriālo objektu celtniecība, būvniecība. Iekšējie, ārējie apdares darbi. Santehnikas

BKD Projekti, SIA

Brīvības gatve 224B, Rīga, LV-1039
Būvkonstrukciju risinājumi, BIM modeļi, Būvprojektu būvkonstrukcijas sadaļas izstrāde, Saliekamo dzelzsbetona elementu projektēšana, Būvkonstrukciju BIM modeļa izstrāde, Dzīvokļu vienkāršotas atjaunošanas projektu izstrāde, Būvju tehniskā apsekošana, Metāla konstrukciju projektēšana.

ETNAS fasādes

Aleksandra Čaka 125, Rīga LV-1011
Fasādes, Fasāžu renovācija, ēku fasāžu restaurācija, mājas fasādes remonts, ēku fasāžu siltināšana, ēku sienu siltināšana, akmens vates līmēšana, fasādes renovācijas darbi, ventilējamās fasādes, slapjā fasāde, fasādes vienkāršotā atjaunošana, fasādes apmešana, fasādes flīzēšana, fasādes apdare, fasādes krāsošana, fasādes dekoratīvais

Longor nami, SIA

Rīga
Celtniecība, pilna cikla celtniecība, būvniecība, ēku remonts, dzīvokļu remonts, demontāža, apdares darbi, iekšējā apdare, ārējā apdare, starpstāvu pārsegumu stiprināšana, grīdu ieklāšana, parketa remonts un pulēšana, fasādes darbi, fasādes siltināšana, sienu apmešana, sienu krāsošana, flīzēšana, ventilācijas uzstādīšana, sadzīves

Beltes Būve, SIA

Rīgas 54, Salaspils, Salaspils nov. LV-2169
Celtniecības, būvniecības darbi, Hidrotehniskie darbi, būvdarbi, betonēšana, grīdu betonēšana, betona

KUR Serviss, SIA

Rīga
Apraksts:

Būvniecības uzņēmums, kurā strādā pieredzējuši profesionāli, veic pilna cikla celtniecības darbus no  ''A-Z''. Garantējam kvalitāti un termiņu ievērošanu. Pieņemamas izmaksas. Sadarbībai atvērti gan privātpersonām, gan uzņēmumiem!

MONO L, SIA

Friča Brīvzemnieka 28-1, Liepāja LV-3401
Par uzņēmumu:

Esam jauns uzņēmums, kas specializējas pilna cikla būvniecības darbos. Strādājam un nodrošinām kvalitatīvus un uzticamus celtniecības darbus, atbilstoši mūsu klientu visdažādākajām prasībām. Darbus paveic pieredzējuši profesionāļi, ievērojot visus būvniecības un drošības noteikumus ar augstas kvalitātes materiāliem. Sniedzam plašas konsultācijas par veicamajiem būvdarbiem. 

Arbets, SIA

Jūrkalnes 2a, Rīga LV-1046
Apraksts:

Industriālo betona grīdu ieklāšana. Droši jautā – konsultācija un tāme bez maksas.

SIA "ARBETS" ir specializējusies betona un betona klona grīdu būvniecībā. Pie mums strādā darbinieki ar lielu darba pieredzi betona un betona klona grīdu izstrādes jomā. Mēs Jums sniegsim konsultācijas un palīdzēsim rast labāko risinājumu Jūsu objektam.

SEVES, dimanta urbšana, dimanta zāģēšana

Saulkrastu 2, Rīga LV-1026
Piedāvājam:: ✓ Dimanta urbšana ✓ Dimanta zāģēšana ✓ Pāļu ciršana ✓ Dimanta urbji ✓ Dimanta diski ✓ Abrazīvie diski ✓ Dimanta urbju remonts Apraksts:

Esam mūsdienīgs un intensīvi augošs uzņēmums, kurā tiek izmantotas moderno tehnoloģiju iespējas. Īpašu nozīmi uzņēmums pievērš darbu kvalitātei. Mūsu firmas speciālisti garantē izpildāmo pasūtījumu precizitāti un kvalitāti. Par to liecina mūsu stabilā pozīcija Latvijas tirgū, pastāvīgā sadarbība ar lielākajām celtniecības firmām. Dimanta urbšanas un zāģēšanas pakalpojumi. Urbšana būvkonstrukcijās. Zāģēšanas un urbšanas darbi ar dimanta instrumentiem, restaurācija, akmens apstrādes instrumenti. Augsti kvalificēti urbšanas un zāģēšanas darbi.

Pārklājums, SIA, LDE LINING

Krasta 103, Rīga LV-1019
Pakalpojumi: ✓ Hidroizolācija ✓ Grīdu pārklājumi ✓ Graco industriālās iekārtas ✓ Siltumizolācijas materiāli Apraksts:

SIA ''Pārklājums'' jau vairāk nekā 10 gadus ir Latvijas tirgū un nodarbojas ar poliuretāna, hidroizolācijas membrānu un pārklājumu tirdzniecību, materiālu uzklāšanu un poliuretāna, akrila, epoksīda grīdas pārklājumu materiālu piegādi, kā arī minēto materiālu ieklāšanu. Izmantojam augstas kvalitātes hidroizolācijas un siltumizolācijas materiālus. Uzņēmumā strādā pieredzējuši speciālisti ar pieredzi Graco, Airblast, Contracor, Donaldson, OSU Hessler iekārtu servisā, to apkalpošanā un tirdzniecībā. Izmantojam augstas kvalitātes hidroizolācijas un siltumizolācijas materiālus. Sniegsim Jums kvalificētu apmācību vai padomu darbam ar augstspiediena krāsošanas iekārtām vai padomu, kā novērst tekošu balkonu, ūdeni pagrabā vai grīdu, kas rada putekļus.

Greenmaterials LT, UAB

Debreceno g 11-52, LT94173, Klaipėda
Par uzņēmumu:

Uzņēmums dibināts 2012. gadā ar mērķi radīt un piedāvāt novatoriskus risinājumus un tehnoloģijas būvniecībai, pamatojoties uz ekoloģiskajiem būvmateriāliem. Piedāvājam videi draudzīgu būvmateriālu un izstrādājumu iegādi, iepazīties ar visiem materiāliem. Sniegsim padziļinātu konsultāciju sadarbības partneriem. Pieņemamas cenas!

EDA darbi, SIA

1905. gada 27-5, Koknese, Aizkraukles nov. LV-5113
Pakalpojumi:: ✓ Ēku celtniecība ✓ Remonta darbi ✓ Bruģēšana ✓ Mūrēšana ✓ Apdares darbi ✓ Fasādes siltināšana ✓ Projektēšana ✓ Fasāžu atjaunošana ✓ Jumtu maiņa ✓ Terases izbūve Par mums::

SIA "EDA darbi" - celtniecības uzņēmums Koknesē. Veic plaša spektra celtniecības un būvniecības darbus - angāru būvniecību, māju celtniecību, kā arī māju remonta un montāžas darbus.

Rockmole, SIA

Stacijas 21 k.2-3, Jūrmala LV-2008
Par uzņēmumu:

SIA "ROCKMOLE" veic iekšējās/ārējās ūdensapgādes un kanalizācijas sistēmas izbūvi. Piedāvā lietusūdens novadīšanas sistēmu un meliorācijas sistēmu izbūvi, kā arī veic bioloģiskās attīrīšanas iekārtu un septiķu uzstādīšanu.  Visiem veiktajiem izbūves darbiem divu gadu garantija, objektu apsekošana bezmaksas. Izvēloties mūsu pakalpojumus, piedāvājam materiālus par ražotāja cenu.

A & B, SIA

Āne, Celtnieku 32, Cenu pagasts, Jelgavas nov. LV-3043
Pakalpojumi: ✓ Ceļu, ielu būvdarbi; ✓ Ārējo ūdensapgādes un kanalizācijas tīklu būvdarbi; ✓ Sociālo un rūpniecības objektu būvdarbi; ✓ Siltumapgādes sistēmu izbūve; ✓ Tehnikas noma; Tehnikas noma: Piedāvājam transporta pakalpojumus un nomu. Mūsu rīcībā ir: pašizgāzēji, ekskavatori, buldozers, manipulators un cita tehnika.

Auskapital, SIA

Nometņu 32-20, Rīga, LV-1002
Apraksts:

Attīstībā esošs celtniecības uzņēmums piedāvā plaša spektra būvniecības darbus. Tos veicam  kvalitatīvi, ievērojot normatīvus un laika termiņus.Konsultējam par veiksmīgākajiem risinājumiem,lai ikviens mūsu klients būtu apmierināts. Aicinām sadarbībai.

1 Energy, SIA

Alsungas 14A, Rīga, LV-1004
Galvenās kompetences:: ✓ Gāzes vadu projektēšana un saskaņošana ✓ Gāzes vadu izbūve ✓ Iekšējo, ārējo inženiertīklu montāža ✓ Labiekārtošanas un rakšanas darbi Svarīgi:: ✓ SIA “1 Energy” ir sertificēts un būvkomersantu reģistrā reģistrēts uzņēmums ar būvkomersanta reģistrācijas Nr.15587. ✓ Pieredzējusi, profesionāli speciālisti, kuri nodrošina pilnu būvniecības pakalpojumu klāstu, sākot no gāzes apgādes projekta izstrādes līdz pat gāzes vadu nodošanai ekspluatācijā. ✓ Esam izvēlējušies kompleksu pieeju darbam, jo rūpējamies par mūsu klientu laiku un līdzekļiem ✓ Strādājam Rīgas, Jūrmalas, Valmieras, Jēkabpils, Ogres, Jelgavas, Cēsis, Siguldas, Garkalnes, Olaines, Ķekavas, Iecavas, Bauskas, Mārupes pilsētās un apkārtnē. Strādājam arī visā Latvijā.

Māja Tev, SIA

Baltā 8, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Apraksts:

SIA "Māja Tev" ir sertificēts būvniecības uzņēmums, kas dibināts 2006.gadā. Esam izveidojuši stabilu profesionāļu komandu, kas būvniecībā spēj sasniegt izcilus ilgtermiņa rezultātus, apvienojot radošumu, tehniskās zināšanas un pieredzi. Uzņēmuma galvenais darbības pamatvirziens ir Moduļu māju un Privātmāju būvniecība izmantojot gan standarta, gan individuāli, katram klientam veidotus projektus. Būvniecībā izmantoto materiālu izvēle ir klienta ziņā – mūsu uzdevums ir ieteikt labāko un ērtāko risinājumu ņemot vērā klienta, vides un projekta specifiku.

Celten, SIA

Rīga
Par uzņēmumu:

Esam uzņēmums ar ilgu pieredzi būvniecībā kā privātajā tā komercsektorā. Mēs palīdzēsim realizēt jūsu projektus, palīdzēsim ar materiālu izvēli un piegādi, arī ar būvgružu utilizāciju. Izstrādājam dizainprojektus, rekomendējam dizainerus. Ir laba pieredze arī lielo objektu silitnāšanas darbos, lai uzlabotu telpu energoefektivitāti. Daļu no darbiem varat redzēt Facebook grupā - Būvējam kopā. 

BM2211, SIA

Rīga
Apraksts:

Mūsu uzņēmums veic pilna cikla privātmāju būvniecību saskaņā ar pasūtītāja vai būvvaldes pieprasījumiem. Visas nepieciešamās dokumentācijas iesniegšana BIS, veic attiecīgās jomas sertificēts būvspeciālists. Darbus veicam galvenokārt Vidzemē, pierīgā un Rīgā. Aicinām sadarbībā!